Maatwerk

Tom Sligting

Een krachtig wapen om een event mee af te sluiten

De content van de dag terug laten komen in de show en dat iedereen met een lach de borrel in gaat.  Daar gaat het om. Dat is wat mensen onthouden. Dat is mijn toegevoegde waarde. 

Specialist

Met 25 jaar ervaring ben ik de meest gevraagde comedian voor maatwerk-shows voor het bedrijfsleven en overheid.

Het verschil maken op een event:

Om mee te openen:

Meteen in de ochtend met de juiste energie de toon zetten voor de dag. Ik weet als geen ander de zaal aan te voelen en ze meteen mee te nemen in interactief avontuur.

Na de lunch:

Weinig sprekers stellen het op prijs als ze na de lunch geprogrammeerd staan. Het is juist mijn specialisme om de boel op te schudden en klaar te maken voor het middagprogramma.

Als afsluiter:

Verreweg het meest word ik als afsluiter van een event ingezet. Door de energie die ik een zaal kan geven, zelfs als het een lange vermoeiende dag is geweest zorg ik ervoor dat iedereen voor de borrel blijft en er nog lang wordt nagepraat.

Mijn aanpak

Een maatwerkshow begint altijd met een voorgesprek. Dat kan telefonisch of persoonlijk. Daar bespreken we wat het doel is van het evenement, wat u wilt bereiken. Hier kunnen we ook bespreken wat de toon van de show moet zijn. Na vijfentwintig jaar ervaring weet ik wat ervoor nodig is om een unieke show neer te zetten.

Een maatwerkshow duurt meestal tussen de 20 en 30 minuten. De ervaring is dat dit de juiste lengte is voor een mooie spanningsboog. Mijn shows zijn “High Energy” wat wil zeggen dat ik elke zaal, ook aan het einde van de dag los krijg en met een goed gevoel de zaal laat verlaten.

Praktijk voorbeelden:

Met Klaas Dijkhoff

Klaas Dijkhoff van de VVD heeft een landelijke tour voor de verkiezingen. Ik werd gevraagd om als dagvoorzitter die voor de pauze en na de show een Wrap Up comedy show kon geven over de avond en de politiek in het bijzonder.

Roast

De Roast is razend populair op TV. Ook bij het bedrijfsleven is er soms behoefte om elkaar de waarheid te vertellen in alle mogelijke vormen. Dit was een mooie avond waarbij ik in het Engels de Host was en ook nog iedereen mocht Roasten.

Een Holocratie

Als een IT bedrijf besluit om verder te gaan als Holocratie, dan weet je van te voren dat er ook gemor komt. Dan kan je beter mij meteen erbij halen die alles zo op scherp zet dat alles weer gerelativeerd wordt. Het is nu een goed florerend bedrijf.

Waarom kiezen voor Tom Sligting?

Mijn meeste opdrachten komen uit referenties

Spreken is een gek vak. Sprekers hebben geen doos in de kast met een product. Daarom is het ook kwetsbaar. Helemaal als het om humor gaat. Gelukkig weet ik als geen ander wat de verantwoordelijkheid is als ik op een groot evenement een show mag verzorgen. Waarom dus kiezen voor mij:

Meer dan vijfentwintig jaar ervaring

Zakelijke aanpak, ben altijd op tijd en afspraak is afspraak

U wilt geen risico nemen met iemand die de plank misslaat

De meest gevraagde specialist van Nederland

Kan met Vertical Vlogs voor een enorme promotie boost zorgen

Marktconforme uitkoop prijzen op factuur, duidelijk en helder

Praktijk voorbeelden:

Show in Afghanistan

Een van mijn meest bijzondere shows: Met het privévliegtuig van Koning Boudewijn naar Afghanistan vliegen en daar een maatwerk show geven voor de Nederlandse militairen die daar zitten met het F16 Squadron.

Schoolleiders Congres

Op een nationaal congres voor schoolleiders mocht ik een show verzorgen met veel bekende mensen uit de politiek, het bedrijfsleven en de sportwereld. Dat je dan nog even tijd hebt omdat Mark Rutte even met je op de foto wilt, daar ben je professional voor.

Concentratie

Zo zit ik dan vaak tijdens een congres. Achter aan een tafeltje met een laptop en wat papieren. Daar begint voor mij het creatief proces; informatie uit het voorgesprek, het voorwerk dat ik thuis heb opgezocht combineren met wat er in de zaal gebeurt en alles tot een krachtige hilarische show kneden.

Neem vandaag nog contact op,

zeer snelle reactie gegarandeerd

UA-86476280-4