Maatwerk

Spreker Comedian Tom Sligting

Mijn specialiteit

met 25 jaar ervaring ben ik de meest gevraagde comedian voor maatkwerkshows voor het bedrijfsleven en overheid.

Hier een voorbeeld van een maatwerk show met veel interactie. Na aanleiding van een voorgepsprek weet ik precies waar de humor naar boven te halen is. Als buitenstaander kan ik zaken benoemen die intern lastig zijn. De kracht van humor is dat dan alles bespreekbaar kan worden. Dat is de kracht van een maatwerk show.
In februari 2019 werd ik gevraagd om mee te doen met Stand Up Politics. Een tour van Klaas Dijkhof langs de Nederlandse Theaters met een dynamisch programma. Comedy, muziek, een poliek verhaal en vragen uit het publiek met daarna weer een wrap up van mij. Hier een aantal fragmenten van deze avond. 

Zakelijike evenementen

Ik sta garant dat ik uw evenement met energie en een lach afsluit. Praktisch al mijn optredens onstaan door referenties.
.

Overheid

 Voor bijna alle instanties in Den Haag, de politie, voor het UWV, voor ziekenhuizen en veel gemeentes heb ik maaktwershows verzorgd om de boel op scherp te zetten.
.

Perfecte afsluiting

Met bijna 1000 maatwerkshow weet ik als geen ander het verschil te maken. Uw publiek met een lach en een goed gevoel de borrel in laten gaan. Daar gaat het om.
.

Contact maken

Is één van de belangrijkste taken van een spreker. Dat gaat altijd met energie, snelheid en kennis.

Ook als u contact met mij opneemt gaat het snel. U zult verrast zijn.

Contact via mail:

Whatsapp:

065 026 5 620

Specialist

De content van de dag terug laten komen in de show en dat iedereen met een lach de borrel in gaat.  Daar gaat het om. Dat is wat mensen onthouden. Dat is mijn toegevoegde waarde. Neem u contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Tom Sligting
De meest gevraagde comedian voor events en maatwerkshows

+ Shows

+ jaar ervaring

“Op zondag 26 november heeft Tom weer een fantastische presentatie gegeven te Blaricum. Dat was het derde jaar op rij voor Tribes. Daarvoor ook in gezet bij Regus en andere bedrijven.Bijzonder hoe hij met betrekkelijk weinig voorinformatie een zaal volledig in zijn zak kan steken en haarfijn aanvoelt hoe hij zijn publiek kan raken. Wat ik overigens al meer dan 22 jaar van hem gewend ben, aangezien ik Tom in een ver verleden bij Robeco al meerdere malen heb ingezet om de boel op scherp te krijgen. Telkens weet hij de juiste snaar te raken met humor, heldere inzichten en mooie metaforen. Een absolute meerwaarde in een sprekers line up.”

Eduard Scheapman
Chief en Founder Tribes

“Tom had zich goed verdiept in Logius, hij wist echt wat we doen en hoe we dat doen. Hij wist precies de vinger op de gevoelige snaar te leggen, maar kon hier als ‘ buitenstaander’ met een perfecte timing geweldige grappen over maken die bij iedereen aansloegen en ook besef creëerden. Een perfecte afsluiter van een geweldige comedy avond.”

Yvonne van der Brugge

Direkteur Logius 

“Na Tom enige maanden geleden te hebben gezien op een congres voor schoolleiders was het niet meer dan logisch om hem te vragen voor de afsluiting van een studiedag van het openbaar basisonderwijs in Houten. Een studiedag succesvol afsluiten is belangrijk en met Tom hadden we een komische succesvolle afsluiting! Met slechts een telefonisch voorgesprek een komische wrap-up op maat gesneden. Tom, dank je wel!!”

Joeri van Beek

directeur OBS de Plantage

Maatwerk Show
Met 25 jaar ervaring mag Tom zich de meest ervaren comedian noemen op het gebied van de maatwerk show.
Warp Up Show
Een door Tom bedacht concept, inmiddels niet meer weg te denken bij een evenement met meerdere sprekers wat dynamisch moet worden afgesloten.
Dagvoorzitter
Tom als dagvoorzitter. Een perfecte combinatie van kennis, humor, drive en energie. Een scherpe vraag aan een spreker, de interactie zoeken achter in de zaal. Het wordt nooit saai met Tom als dagvoorzitter.
Key note
Afgelopen twee jaar heeft Tom zicht ook op het Key Note spreken gestort. Hij heeft een indrukwekkend verhaal over theatraal presenteren en het gebruik van humor.
Specialiteit
UA-86476280-4