Wrap-up

Comedy show

De content van de dag terug laten komen in een show vol met humor en refelctie. Een krachtig wapen om een congres of conferentie mee af te sluiten. Tom Sligting is al jaren de specialist op dit gebied. U kunt ook direct bellen voor een vraag of om een optie te plaatsen: 0650265620

Waarom kiezen voor de Wrap Up Show?

U wilt een afsluitende show met energie, humor en content

Dan is de Wrap up Show zeker iets voor uw evenement. Dat iedereen aan het einde van een lange dag met een lach de borrel in gaat. Dat een mooie waardevolle conferentie niet eindigt in een bedankje met een bloemetje voor de laatste spreker.

Werkt het best als er meerdere plenaire sprekers zijn

Geschikt voor een ochtend, middag of hele dag programma

Het effect is veel groter als de show op het programma staat

Ik ben de uitvinder van de Wrap up Comedy Show

Kan met Vertical Vlogs voor een enorme promotie boost zorgen

Marktconforme uitkoop prijzen op factuur, duidelijk en helder

Praktijk voorbeelden:

Schoolleiders Congres

Op een nationaal congres voor schoolleiders mocht ik een show verzorgen met veel bekende mensen uit de politiek, het bedrijfsleven en de sportwereld. Dat je dan nog even tijd hebt omdat Mark Rutte even met je op de foto wilt, daar ben je professional voor.

Wrap up Pedicure Congres

In een zaal met 550 dames die een Pedicure Congres bijwoonde heb ik naar alle sprekers geluisterd, ben bij diverse workshops binnengelopen en daarna een heerlijke wrap up comedy show verzorgd. 

Concentratie

Zo zit ik dan vaak tijdens een congres. Achter aan een tafeltje met een laptop en wat papieren. Daar begint voor mij het creatief proces; informatie uit het voorgesprek, het voorwerk dat ik thuis heb opgezocht combineren met wat er in de zaal gebeurt en alles tot een krachtige hilarische show kneden.

Mijn aanpak

Ook een Wrap Up show begint met een persoonlijk of telefonisch voorgesprek. Daar bespreken we wat het doel is van het evenement, wat u wilt bereiken. Hier kunnen we ook bespreken wat de toon van de show moet zijn. Met negenentwintig jaar ervaring weet ik wat ervoor nodig is om een unieke show neer te zetten. Ik maak dus thuis een raamwerk dat ik voor de show gebruik, zodat ik zeker weet dat de toon en de content klopt.

Bij een Wrap Up show ben ik er dan de hele dag bij, hoor alles aan en niet alleen wat er gezegd wordt kan terugkomen, ook hoe de zaal op iets reageert. Daar zit de kracht van de Wrap Up, ik voel wat er in de zaal gebeurd en dat komt ook terug. Uiteraard alles zodat u als opdrachtgever er ook blij mee bent. Datzelfde geldt voor de sprekers of wie dan ook. Humor hoeft niet ten koste van iets of iemand te gaan. Het kan wel verbinden en zorgen dat je met een schitterende herinnering de conferentie verlaat. 

 

Wrap up comedy show boeken?

De content van de dag terug laten komen in een energieke show, perfect om mee af te sluiten

UA-86476280-4