<710111622500166>

De content van een event,

verpakt in een hilarische Comedy Show

Heeft u een event met meerdere sprekers plenair? Dan is een Wrap up Comedy Show een perfecte afsluiting. Zelf ben ik dan de hele dag, vanaf dat de eerste gasten binnen komen, aanwezig. Ik hoor en zie alles. Dit verwerk ik die zelfde dag in een comedy show, waar het event mee wordt afgesloten.

Hoe goed uw sprekers ook zijn. Aan het einde van de dag is er toch minder energie in de zaal...

Men kan nou eenmaal niet de hele dag geconcentreerd zijn. Daarom is afsluiten met een wrap up show ook een must als u wilt, dat uw gasten met energie en een goed gevoel de zaal verlaten.Neem contact op voor meer info

Bel me op : 065 026 5 620

Stuur een mail voor snel contactDe hilarische energieke afsluiting...

U heeft een event met diverse sprekers. Het beloofd een interessante dag te worden, maar als organisator ben je toch altijd bang dat aan het einde van de dag de energie er een beetje uit is... Als men met dat gevoel de zaal verlaat, dat voelt niet goed.

Daar wordt ik dus afgelopen 23 jaar voor ingezet. Door al mijn theater ervaring in te zetten, kan ik binnen enkele minuten de boel weer energiek en scherp krijgen. Door ook nog eens de content van de dag terug te laten komen, krijgt men de belangrijkste zaken nog een keer voor hun kiezen...

Met een lach de borrel in en napraten over mijn show en wat er verder gezegd is, dat is de bedoeling

Huur een professional

Uiteraard verkoop ik mij zelf, omdat dit ook mijn website is. De meeste optredens die ik nu na 23 jaar krijg, zijn referentie shows. Mensen die mij ooit ergens gezien hebben, aan mij denken als zij iemand zoeken en dan is het snel bekeken.

Maar ook al kiest u niet voor mij.. om wat voor reden dan ook. Huur wel een professional in met een aanwijsbare track record. Comedy is een kwetsbaar vak. En maatwerk shows of wrap up shows na een groot event is wat anders dat comedy materiaal testen op een open podium.

Ik ben de enige professionele comedian van Nederland die aangesloten is bij de PSA. De Professional Speakers Assocation. Dat zegt eigenlijk al genoeg.


De rode draad van de dag terug laten komen in een afsluitende comedy show...

De kracht daarvan is ook nog eens, dat de boodschap of rode draad nog eens genoemd wordt. Waar ging de dag over. Wat willen we onze gasten mee geven. Door de boodschap met mooie metaforen en een hilarische kijk nog eens voor te schotelen, blijft dat ook veel langer hangen.

Brengt de energie terug in de zaal, na diverse plenaire sprekers De content van de dag komt nog een keer terug.. met humor Wat je met humor ontvangt... onthou je langer Met humor kan je alles bespreekbaar maken Met een lach de borrel in, een event waar over wordt nagepraat Met 23 jaar ervaring ben ik de specialist op dit gebiedDe rode draad van de dag, terug laten komen in afsluitende comedy show...

De Wrap up Show heb ik 14 jaar geleden ontwikkeld, nadat ik al 9 jaar maatwerk shows maakte. Steeds

vaker was de vraag, kan je wat eerder komen, dan hoor je nog wat er gezegd wordt. Al snel merkte ik dat de hele show met die content gevuld kan worden. Zo ontstond de Wrap up Show.

Uiteraard is er ook behoefte aan een telefonisch of persoonlijk voorgesprek. Met de juiste voorbereiding valt alles op zo een dag bij elkaar. Dan heb ik de juiste informatie om alles scherp en humoristisch neer te zetten.Waarom een Wrap Up Show


Kan een Wrap up Show altijd

Het is wel belangrijk dat er een groot plenair gedeelte in het event is. Natuurlijk zien we veel dat er

overdag ook workshops zijn, ronde tafel gesprekken of dat de groep wordt opgesplitst en elke groep zo zijn spreker krijgt. Dit kan natuurlijk meegenomen worden in de show, maar omdat niet iedereen hetzelfde heeft meegemaakt, is het lastig om de hele show hier over te laten gaan.


TERUG NAAR HOOFDMENU

Hoe ga ik te werk

Meer weten...?

ga snel naar ………………

"klik hier voor het sturen van een mail"