Wrap up Comedy show

Tom Sligting

Een krachtig wapen om een event mee af te sluiten

Stelt u zich eens voor, na meerdere plenaire sprekers kom ik op het podium om de kernboodschap van de sprekers te herhalen, maar ook hilarische metaforen erbij haal. 

Kortom: Een onvergetelijke show waar nog lang over na wordt gepraat.

Specialist

Na meerdere plenaire sprekers weet zelfs de organisatie niet meer wat er allemaal gezegd is. Door een Wrap Up show komt het belangrijkste nog eens terug, maar dan in een hilarische comedy show. Een krachtig wapen om een conferentie mee af te sluiten.

Het verschil maken op een event:

Commitment

Bij een Wrap Up kom ik als eerste binnen en sta ik als laatste op het podium. Alles wat er die dag gezegd wordt kan worden meegenomen in de show. 

Maatwerk als raamwerk

Tijdens een telefonisch of persoonlijk voorgesprek schrijf ik een basis show waar ik de concepten van de dag aan toevoeg.

Hilarisch met een boodschap

Als ‘buitenstaander’ kan ik altijd meer zeggen dat iemand van uw eigen organisatie. Ik zet de zaken dan ook altijd op scherp, maar u geeft van tevoren de grenzen aan.

Mijn aanpak

Ook een Wrap Up show begint met een persoonlijk of telefonisch voorgesprek. Daar bespreken we wat het doel is van het evenement, wat u wilt bereiken. Hier kunnen we ook bespreken wat de toon van de show moet zijn. Na vijfentwintig jaar ervaring weet ik wat ervoor nodig is om een unieke show neer te zetten. Ik maak dus thuis een raamwerk dat ik voor de show gebruik, zodat ik zeker weet dat de toon en de content klopt.

Bij een Wrap Up show ben ik er dan de hele dag bij, hoor alles aan en niet alleen wat er gezegd wordt kan terugkomen, ook hoe de zaal op iets reageert. Daar zit de kracht van de Wrap Up, ik voel wat er in de zaal gebeurd en dat komt ook terug. Uiteraard alles zodat u als opdrachtgever er ook blij mee bent. Datzelfde geldt voor de sprekers of wie dan ook. Humor hoeft niet ten koste van iets of iemand te gaan. Het kan wel verbinden en zorgen dat je ergens een goed gevoel aan over houdt.

 

Praktijk voorbeelden:

Dagvoorzitter en Wrap up

Een combinatie die veel vaker voorkomt. Ik zorg er niet alleen voor dat elke spreker in stijl en met energie opkomt. Aan het einde van de dag geef ik mijn kijk op de zaak. Een bijzondere combinatie die garant staat voor een onvergetelijke dag. 

Politie Congres

De politie staat midden in de maatschappij en daardoor kwetsbaar maar ook aanwezig. Hier mocht ik na verschillende sprekers laten horen wat ik ervan vond. Heerlijk om van alle partijen van verschillende achtergrond te horen dat ze genoten hadden.

Concentratie

Zo zit ik dan vaak tijdens een congres. Achter aan een tafeltje met een laptop en wat papieren. Daar begint voor mij het creatief proces; Informatie uit het voorgesprek, het voorwerk wat ik thuis heb opgezocht combineren met wat er in de zaal gebeurd en alles tot een krachtige hilarische show kneden. 

Waarom kiezen voor de Wrap Up Show?

U wilt een afsluitende show met energie, humor en content

Dan is de Wrap up Show zeker iets voor uw evenement. Dat iedereen aan het einde van een lange dag met een lach de borrel in gaat. Dat een mooie waardevolle conferentie niet eindigt in een bedankje met een bloemetje voor de laatste spreker.

Werkt het best als er meerdere plenaire sprekers zijn

Geschikt voor een ochtend, middag of hele dag programma

Het effect is veel groter als de show op het programma staat

Ik ben de uitvinder van de Wrap up Comedy Show

Kan met Vertical Vlogs voor een enorme promotie boost zorgen

Marktconforme uitkoop prijzen op factuur, duidelijk en helder

UA-86476280-4