Wrap-up Conferentie Quiz

Tom Sligting, al meer dan 29 jaar specialist op het gebied van maatwerk comedy shows hoort alles aan en schrijft tijdens de dag de vragen. Van tevoren is alles al voorbereid met fraaie visuals, zodat iedereen het idee heeft dat ze in hun eigen TV Show zitten.

In het kort, alle content van de dag kan verwerkt worden in de vragen van de Quiz. Dan volt er aan het einde van het event een professionele Quiz waarbij alle gasten in de zaal de quiz op hun mobiele telefoon spelen. Uiteraard komt hier een top drie uit. Kortom een energieke professionele show, interactief en spannend, waardoor uw gasten nog lang op de borrel zullen napraten.

U heeft een conferentie met meerdere sprekers en workshops en u zoekt nog een energieke afsluitende show? Dan is de Wrap-Up Conferentie QUIZ een goede keuze.

 

De Software die Tom gebruikt is een professionele Quiz, waarbij iedereen in de zaal mee kan doen met de mobiele telefoon. Er hoeft niets te worden geinstalleerd, bij de start op de QR code richten met de camera en je bent klaar om mee te doen.

De visuals worden van te voren geselecteerd, daar kan ook uw logo in verwerkt worden.

Overleg wat de mogelijkheden zijn. Het is ook mogelijk om een brainstorm te houden, een poll te doen of een wordcloud te bouwen.

In een online gesprek legt Tom graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Conferentie Quiz boeken?

De content van de dag terug laten komen in een energieke quiz, perfect om mee af te sluiten

UA-86476280-4