De Company Roast

Iets voor uw volgende event?
De plannen voor 2023 zijn gemaakt, de targets gezet. Er is op geproost!

Toch grote kans dat niet iedereen het uiterste uit zichzelf haalt. Door middel van een Roast wordt alles op scherp gezet. Als ‘buitenstaander’ mag ik alles benoemen. Altijd met respect en ook voor de persoon.

Tom Sligting – de Specialist

Natuurlijk vraag u zich af, gaat dat niet veel te ver? Kan dat wel?

Eerlijk gezegd is een Roast niet geschikt voor elke organisatie of bedrijf. Er moet een open sfeer zijn, geen verborgen agenda. Belangrijk om te weten, niet iedereen wordt Geroast. Meestal gaat het om een tiental mensen, natuurlijk belagrijke mensen. Ook goed om te weten, door de zeer lange ervaring met zakelijke optredens weet ik precies tot hoe ver ik kan gaan, dan wil ik ook nog dat degene die geroast wordt, dat die het hardste er om lacht. 

Kortom, een roast is een sterk wapen om elk team of organisatie op scherp te zetten. In een online gesprek kan ik dat toelichten. Neem contact op en plan een meeting. 

De Company Roast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim.

TESTIMONIAL:

Salih Yilmaz review: Company Roast!
 23-12-2022 
 ‘Eindejaars uitje’ in Rotterdam.

Title: Fantastisch gedaan.
Comment: Voor ons eindejaarsevent waren wij op zoek naar een show die niet standaard zou zijn. The Company Roast van Tom sprong daar eigenlijk meteen bovenuit. Ondanks dat we niet precies wisten wat we konden verwachten, en hoe hard De Company Roast / Persoonlijke Roast zou worden heeft Tom alle twijfels weggenomen tijdens ons voorgesprek. Tom is heel makkelijk om mee samen te werken, is ervaren, houdt zich aan alle gemaakte afspraken, communiceert helder, en was altijd op tijd. Tom heeft een fantastische (3-delige) show van 1 uur neergezet (persoonlijke roast van een aantal collega’s en directie, company roast en een quiz) met beperkte content die hij van ons heeft ontvangen. Na afloop vonden sommige collega’s het zelfs jammer dat zij niet persoonlijk geroast werden. Tom heeft dit op een hele speelse manier gebracht en heeft een glimlach op het gezicht van al onze medewerkers getoverd! Het was dus een zeer geslaagd event! Ik zou Tom zeker aanbevelen.
Rating: *****

UA-86476280-4