Company Roast

De hit van 2023. Belangrijk: veelal zijn Roast grof of zelfs beschamend. Tom belooft één ding: De persoon die ‘geroast’ wordt moet er zelf het hardste om lachen. Gezien de 29 jaar ervaring met maatwerkshows weet Tom Sligting precies hoe hij dat moet aanpakken.

Meer weten? Bel Tom direct op: 06 50265620

Tom Sligting – de Specialist

Natuurlijk vraag u zich af, gaat dat niet veel te ver? Kan dat wel?
Eerlijk gezegd is een Roast niet geschikt voor elke organisatie of bedrijf. Er moet een open sfeer zijn, geen verborgen agenda. Belangrijk om te weten, niet iedereen wordt Geroast. Meestal gaat het om een tiental mensen, natuurlijk belangrijke mensen. Ook goed om te weten, door de zeer lange ervaring met zakelijke optredens weet ik precies tot hoever ik kan gaan, dan wil ik ook nog dat degene die geroast wordt, dat die het hardste er om lacht.
Kortom, een roast is een sterk wapen om elk team of organisatie op scherp te zetten. In een onlinegesprek kan ik dat toelichten. Neem contact op en plan een meeting.

TESTIMONIAL:

Salih Yilmaz review: Company Roast!
 23-12-2022 
 ‘Eindejaars uitje’ in Rotterdam.

Title: Fantastisch gedaan.
Comment: Voor ons eindejaarsevent waren wij op zoek naar een show die niet standaard zou zijn. The Company Roast van Tom sprong daar eigenlijk meteen bovenuit. Ondanks dat we niet precies wisten wat we konden verwachten, en hoe hard De Company Roast / Persoonlijke Roast zou worden heeft Tom alle twijfels weggenomen tijdens ons voorgesprek. 
Rating: *****

Verder lezen

Tom is heel makkelijk om mee samen te werken, is ervaren, houdt zich aan alle gemaakte afspraken, communiceert helder, en was altijd op tijd. Tom heeft een fantastische (3-delige) show van 1 uur neergezet (persoonlijke roast van een aantal collega’s en directie, company roast en een quiz) met beperkte content die hij van ons heeft ontvangen. Na afloop vonden sommige collega’s het zelfs jammer dat zij niet persoonlijk geroast werden. Tom heeft dit op een hele speelse manier gebracht en heeft een glimlach op het gezicht van al onze medewerkers getoverd! Het was dus een zeer geslaagd event! Ik zou Tom zeker aanbevelen.

een Company Roast boeken?

Zet iedereen op scherp

met de Company Roast

UA-86476280-4