U kunt hier een mail sturen naar Tom Sligting.

Wilt u direct contact voor een vraag of een optie?

Bel dan met 0650265620

14 + 15 =

Veelgestelde vragen:

Kan ik een optie nemen?

Uiteraard. Als u contact opneemt kijk ik eerst of ik beschikbaar ben, dan bespreken we kort wat ik voor u kan betekenen. Dan kan ik een optie in mijn agenda plaatsen. We overleggen dan wel hoe lang die optie staat.

Kunnen we kennismaken?

Ik begrijp dat u zeker wilt zijn van uw zaak, als u een Keynote of Show boekt. Als we er in een telefoon gesprek niet uitkomen kan ik persoonlijk kennis komen maken. Daar reken ik een markt conforme prijs voor, ligt beetje aan locatie en tijdsduur. Als het een opdracht wordt dan wordt dat verekend met het boekings bedrag.

Wie stuurt mij een factuur?

Als u direct zaken met mij doet dan krijgt u ook van mij een factuur met 9 % BTW. Meestal is dit een uitkoopsom waar alles in zit. Als er meerdere Vlogs worden geboekt, meerdere voorgesprekken, dan kan dat apart op de factuur worden vermeld. Het kan zijn dat ik de communicatie doe maar dat een boekings bureau de financiele afhandeling doet, dan krijgt u uiteraard van dat bureau de factuur. Natuurlijk wordt dit van te voren helden en duidelijk gecomminiceerd.

Heb je een technische rider?

Goede vraag. Hou er rekening mee dat een show vanaf 15 mensen professioneel geluid nodig heeft. Verder is alles te bespreken. Waarom het woordje professioneel. Boxen uit het plafond zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor een comedy show, ook al kan u daarmee omroepen dat het lunch buffet klaar staat. Dit is niet om moeilijk te doen, dit is om het beste resultaat te bereiken. Ik denk dan ook graag mee met u, voordat het event heeft plaatgevonden.

Ben je aangesloten bij een vakgroep?

Ja, ik ben professioneel lid van de PSA, de Professional Speaker Associaion Holland. Dit is een groep die alleen bestaat uit professionele sprekers waarbij u zaken doet met iemand die gecontroleerd wordt. In mei 2020 heb ik mijn Certified Virtual Presenter badge gekregen.

UA-86476280-4