<710111622500166>

Workshop Comedy voor comedians

Al jaren verzorg ik workshops en masterclasses comedy voor beginnende comedians. Er wordt een duidelijk plan gemaakt en ik heb een handleiding geschreven. Door veel te spelen op open podia wordt er aan een stevige act gewerkt waar je op geboekt kan worden. Dat is de basis van elke comedian. Comedians als Harry Glotzbach, Vincent Geers, Kristel Zweers hebben ooit in een workshop van mij gezeten.

Workshop Comedy voor Scholen

Comedy is Hot.... veel jongeren kiezen artistieke manieren om zicht te uiten. Streetdance, Rap en ook comedy. Gewoon gaan staan en zeggen waar het op staat. In een klas werken ze in groepjes aan een act, na een uitgebreid introductie verhaal. Dan gaan er enkele hun eerste comedy show geven waarbij ik ook als Mc fungeer. Daarna is het evalueren. Wat ging er goed en wat .. minder.. Want fout bestaat niet in deze workshop. Het is leerzaam, confronterend en hilarisch...


Workshop Comedy voor bedrijfsleven

Deze workshop, die 2 tot 4 uur duurt, zorgt voor verbinding, veel lol en interactie van uw werknemers. Er wordt niet alleen in groepjes aan een act gewerkt na uitgebreide informatie. Er is ook een korte showcase, waarbij enkele vrijuit kunnen vertellen wat de groep verzonnen heeft. Met humor kritiek op eigen organisatie, dat is kracht en content.


Communiceren met metaforen..

In comedy worden veel metaforen gebruikt. Je kan dan in enkele zinnen een beeld scheppen, iets duidelijk maken, wat anders lastig uit te leggen is. Zelfs gevoelige zaken kunnen zo persoonlijk of in een groep gedeeld worden.


neem contact op via de mail voor meer informatie over de Workhops.