Tom Sligting Professional Webinar Host

Kan een webinar ook leuk zijn?
English SiteContact

Doe uw deelnemers een plezier

Geef ze een webinar met energie en humor

Uniek in webinar land

De meest professionele thuis studio

Al jaren ben ik een video fanaat en maak wekelijks filmpjes. Dat zijn zakelijke creatieve filmpjes, promotionele filmpjes en eigen ideeen voor social media. Het duurde ook niet lang in de deze Corona crisis dat ik er klaar voor was. Gelukkig heb ik een werkkamer van 30 m2 die ik onlangs heb omgebouwd en is voorzien van alle technische facaliteiten die je kan bedenken om een professionele webinar te geven of te hosten. Zelfs mijn Keynote Speech Welcome to Doisruptionland doe ik nu online. Met drie camera’s, een dynamische PowerPoint en visuals die door het beeld vliegen kan ik daar een energieke, leerzame en humoristische show van maken.

Maatwerk, hosting, show, game…

De invulling is maatwerk, praktisch alles is mogelijk vanuit de professionele thuis studio.

26 jaar ervaring

De meest gevraagde comedian op zakelijke events. Nu dus online

Vanaf 1994 is Tom Sligting professioneel stand up comedian en wordt meteen gevraagd voor maatwerk optredens in het bedrijfsleven en voor de overheid. Nu 26 jaar later is dat nog steeds zijn specialiteit. 

  • Maatwerk Comedy Show
  • Wrap up Comedy Show na event of webinar
  • Keynote Speech Welcome to Disruptionland, online

De studio:

Met drie camera’s, professioneel licht en geluid, live PowerPoint, live visuals en teksten door het beeld. 

Webinar Host

Gast spreker over de dynamische webinar

Surprise Gast met Studio Comedy afsluiting

Motivatie films voor personeel

Comedy Shows

Maatwerk Comedy met uw informatie

Uw idee…

 

Wat kan ik voor u doen?

Wat ik veel hoor is dat mensen al webinar MOE worden, saai kijken naar iemand die op een stoel zit. Zes minuten kijken naar een plaatje met zinnen terwijl iemand daar commentaar op geeft. 

DAT KAN ANDERS

Overleg met Tom wat hij voor u kan doen. Een filmpje om de gasten uit te nodigen? De mensen welkom heten, het gesprek aangaan? Als host zorgen voor een goede schaekeling tussen de sprekers. Altijd met humor, met energie en respect. Dat wordt een dynamsiche webinar waar over wordt nagepraat!

Intake gesprek

Uiteraard hebben we vooraf contact. U zorgt voor de content, de richtlijn en het doel van de webinar. Dit kan per telefoon, per mail of natuurlijk met beeldbellen. 

Vertrouwen

Al 26 jaar verzorg ik shows bij de grootste events. Dat is een enorme verantwoordelijkheid en dat besef ik. Hoewel ik weet dat ik snel ben, grenzen opzoek heb ik nog NOOIT een klacht gehad. 

Ik denk graag mee

Zoals u al op deze pagina kunt zien kan ik mijn studio op verschillende manieren inzetten. Naast alle techniek die ik kan gebruiken ben ik voornamelijk een creatieve duizendpoot. Een vlog als uitnodiging? Alles kan. 

Unieke combinatie

Natuurlijk zijn er tal van personen waar u uit kan kiezen. Toch, de ervaring die ik heb met dit werk, de state of the art studio, het solo bedienen van techniek.  Ik heb het idee dat dat best uniek is. En ik doe graag zaken met u.

> naar Whatsapp
1
Hallo, heb je een vraag? Stuur een appje.
UA-86476280-4