<710111622500166> Trouwen in Portugal
prive landgoed, voor uw bruiloft of incentive

Trouwen in Portugal

Huur je eigen landgoed voor een onvergetelijke bruiloft in Portugal

Een paar dagen je eigen landgoed.

U denkt er aan om op een bijzondere locatie te trouwen?    In het buitenland?

U wilt geen onbetaalbaar kasteel en ook geen zaaltje met lambrisering.

Als je toekomstige stellen dan voorspiegelt dat het ook op een andere manier kan, bijvoorbeeld door het afhuren van een eigen landgoed, met alles er op en er aan.  Een zomerbar, die net zo lang open is als u wilt, een schitterend landgoed met ruige natuur, 1500 olijfbomen en een rivier. Een prive natuurbad van 20 meter lang. Uiteraard een aantal schitterende locaties voor de huwelijks voltrekking. Perfecte slaap plaatsen in cabana's met eigen badkamer of in luxe tenten met echte bedden. Last but nog least heerlijk eten van de eigen biologische boerderij, allemaal verzorgt door een jonge chef kok en een te gek Nederlands team die alles tot in de puntjes verzorgd. 

Dat ook nog eens voor een concurrerende prijs?

Klinkt te mooi om waar te zijn...?    Het is aan u om daar achter te komen. Wij stellen ons graag voor via deze website.

Het gaat om Dominio vale Do Mondego. Een Biologisch Dynamische boerderij in de bergen van Portugal, twee uurtjes van Porto.  Niet zo maar een boerderij, het is ook de plek waar al negen jaar het Estival wordt georganiseerd. Een bijzondere vakantie week met tientallen artiesten en elke dag weer vol met verassingen. De bewoners zijn Eelco Schaap en Karin Sligting samen met vier Nederlandse jongeren die daar het Faia Collective zijn gestart.  Een jong dynamisch team die op verschillende manieren het landgoed tot zijn recht laat komen.  Met wandelvakanties, festivals, yogaweken, biologische tuin, olijfolie etc. Dit alles onder de heerlijke Portugeze zon. Meer informatie op de website van het Estival.

Het landgoed, Het team, de verschillende bijzondere locaties staan ook garant voor een schitterend trouw feest, voor groepen tot 80 personen. Wij hebben het dan ook niet over de mooiste dag... maar de mooiste dagen van uw leven als u uw trouwfeest bij ons viert.

Voor de ultieme bruiloft

relaxen voor trouw ceremonie

Met een Nederlandse contact persoon voor persoonlijke afspraken en heldere communicatie

Afgelopen tien jaar, de tijd dat wij daar wonen hebben we in de zomer maanden nog nooit een druppel regen gehad

Er woont een Nederlandse jonge top kok op het landgoed, Jasper Blanke. Hij was jaren lang chef kok in het Amstel Hotel en heeft in de keuken gestaan van het luxe restaurant Johannes in Amsterdam. 

We hebben tien jaar ervaring met het organiseren van bijzondere feesten voor grote groepen

huur een landgoed voor bruiloft of incentive

De schapen lopen door de olijfgaard, de zon komt langzaam op,

de lange ontbijt tafels staan al klaar, het wordt een bijzondere dag....

Ons landgoed

U bepaald wat en waar..

waar u slaapt

Cabana's met prive badkamer

heerlijk eten

Groenten van de biologische boerderij

Dineren aan lange tafels

Het eten is van een bijzonder goed niveau op ons landgoed. Uiteraard komt dat door dat alle ingredienten van de biologische boerderij komen. Dat wat we moeten inkopen zijn ook eerlijke kwaliteits producten van lokale leveranciers. We hebben ook het geluk dat er een jonge Nederlandse kok op het landgoed woont. Die vanaf zijn vijftiende in de Franse keuken heeft gewerkt. Na een aantal jaren chef kok in het Amstel Hotel Amsterdam en Johannes in Amsterdam zorgt hij nu voor de culinaire verassingen tijdens de verschillende events.

U bepaald wat, waar en hoe....

De zomerbar

overdekt tegen de zon ligt deze bar in het midden van ons landgoed, vlak naast het dans strand. De bar is net zo lang open als u wilt. 

Naast alle dranken zoals ijskoud tapbier, heerlijke locale wijnen, fris en diverse sappen kan u ook uw eigen wensen doorgeven. Heeft u een huismerk voor uw Gin-Tonic. Dan zorgen wij dat u deze gewoon bij onze bar kunt bestellen..

Wilt u uw eigen yoga sessie in de ochtend?

Voor sommige een must. Het is maar dat u het weet dat het kan. Wij kunnen het ons ook voorstellen dat u er deze dagen even geen behoefte aan heeft... Het is weer aan u.

We besteden alle zorg om alles er perfect uit te laten zien

We hebben geen marmeren hallen, geen kamers met schuifwanden. Wij noemen het wellicht basic, maar u kunt er van uitgaan dat alles perfect verzorgt wordt door een te gek team

Het zijn uw dagen, hoe lang u borrelt, hoe lang u wilt dineren..

Alles wordt van te voren met u afgesproken. Gewoon in Nederland bij u aan de keukentafel. Uiteraard kunnen wij advies geven. 

Wilt u een artiest, een show, een mini festival?

Al negen jaar organiseren wij een zomer festival met een week lang artiesten, live bands en Dj's. Eigenlijk is alles mogelijk. Een Fado show in de olijfgaard zal een onvergetelijke ervaring zijn. 

Uw eigen Dj en u bepaald tot hoe laat hij moet draaien...

Dat kom je nergens tegen, wij kunnen een vergunning  aanvragen om net zo lang door te draaien als u wil, in de openlucht onder een miljoen sterren. Dineren aan lange tafels

Ondergaande zon, heerlijke temperatuur en nagenieten van een heerlijke maaltijd


urenlang genieten

ondergaande zon, heerlijke temperatuur en niets moet..

Ook al is er een draaiboek gemaakt, als u nog een uurtje wil zitten omdat iedereen geniet, dan kan dat. 


Onze Dome

Een bijzondere stalen contstructie staat op ons landgoed. Met led verlichting is deze om te toveren tot een unieke locatie.

De riverhike.... Het groeps avontuur

Al negen jaar gaan we met groepen een enorm avontuur aan. Dit is iets van, het kan maar het hoeft niet. We gaan in de ochtend 1,5 uur wandelen over het landgoed, komen uit bij een Romeinse brug. Daar krijg je een heerlijke versnapering. Daar springen we de rivier de Mondego in en hiken in 3 tot 4 uur naar de volgende Romeinse brug. Daar wacht een ontvanst met champagne. Iedereen van 10 tot 70 kan dit meemaken. Het is fysiek niet zwaar, het is wel een uitdaging. Perfect om een onvergetelijk groeps gevoel te creeren wat past bij jullie avontuur. 

Alles onder de zon....

Geen verlaagd plafon, geen schuifwanden. Wel een ruig landgoed waar u bepaald waar u wilt relaxenLuxe tenten

We hebben acht twee persoons cabana's met prive badkamer, voor de rest van de gasten hebben we luxe tenten met echte bedden, echte matrassen. Ruime douches.

Een prive optreden


Tientallen artiesten hebben afgelopen jaren opgestreden op een van onze festivals. 

U heeft interesse, mag ik me dan even voorstellen

Het is nog al een avontuur om te gaan trouwen. Helemaal als jullie dat in het buitenland willen gaan doen.

Als bovenstaande informatie uw interesse heeft zijn er natuurlijk heel veel vragen...

Daar komt nu het bijzondere. Het landgoed in Portugal is van mijn familie. 

  Mijn naam is Tom Sligting en woon in Nederland. Mocht u interesse hebben om uw trouwfeest op ons landgoed te vieren dan ben ik uw persoonlijke assistent. Samen met u kan ik alles doorspreken en uw wensen doornemen.

Ik kom graag een keer vrijblijvend een kop koffie drinken om alle vragen te beantwoorden, 

Daarna kan ik als snel met een voorstel komen, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent.

Dus stuur een mail en ik neem snel contact met u op.

Niet alleen de locatie, het weer, het eten maar ook de prijs zal u verassen

Vooral als u niet voor het hoog seizoen of de vakanties kiest kunt u redelijk goedkoop op Porto vliegen. Wij regelen dan een prive bus voor u zodat u na een mooie rit van ongeveer twee uur bij ons op het terras zit. Bij het maken van deze site was als je ver van te voren boekt een retour bij TAP Portugal 125 euro.  Voor dat geld kan je in Amsterdam 24 uur je auto parkeren...

Ook met de reis kunnen wij advies geven, onze gasten weten ons immers al 10 jaar te vinden..


sfeerbeelden 

van het landgoed

Inmiddels uit 2011, de kinderen zijn nu groter,

het kinderbadje is een echt zwermbad geworden,

maar het geeft een beeld van het leven aldaar.

Een Dj tot... laat

Het zal op niet veel locaties kunnen, maar wij kunnen een muziek vergunning regelen tot diep in de nacht. Dansen onder een miljoen sterren. Met een Nederlandse of Portugese Dj. We hebben zelf een groot netwerk van Dj's die afgelopen jaren op ons Estival hebben gedraaid. Het dansstrand ligt vlak naast de zomerbar en het mini- zwembadje. Uiteraard helemaal prive voor uw feest.

Uw contactpersoon woont in Nederland en komt persoonlijk bij u langs..

  Al 9 jaar ben ik, Tom Sligting, mede organisator van alle festivals op het landgoed, zodoende kan ik alle voor informatie geven.

 Het contract is in het Nederlands met heldere afspraken. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Informatie over trouwen in Portugal

Het kan natuurlijk zo zijn, dat u in Nederland voor de wet trouwt, maar dan ontspannen uw feest gaat vieren op ons landgoed. 

Mocht u echt willen trouwen in Portugal zelf, dan zijn daar ook verschillende locaties en manieren voor. Voor meer informatie van de overheid kunt u hier onder kop de info knop drukken.  Onze buren hebben een echt Kapel, waar veel stellen trouwen. Maar wij hebben op het landgoed zelf ook verschillende bijzondere locaties. De aankleding, het tijdstip, alles is hierbij weer mogelijk.