<710111622500166>

Page content

article content

Sligting spreekt op International Speakers Conference

Begin maart 2017 mocht ik spreken in Antwerpen op een event van de Professional Speakers Association.Drie dagen lang waren er meer dan 16 sprekers en een internationaal bezoek uit vier continenten. Zeer inspirerende dagen met vooral ook veel gezelligheid en g0ede

gesprekken met collega sprekers. Zo konden we veel van elkaar leren met alle topics die er voorbij kwamen.  Het meest heb ik genoten van de bijdrage van Frederik Haren. Op youtube terug te vinden als een van de beste sprekers van de wereld. Hij had een eerlijke en klip klare uitleg hoe de sprekers wereld in elkaar zit. De zondag na het event heb ik een uur met hem gepraat over mijn Key Note Speech. Dit gesprek was zeer verhelderend en zie als de basis van mijn carrière als Global Speaker.