<710111622500166>

Page content

article content

Show voor Koning Willem Alexander

Na mijn avontuur in Afghanistan en meerdere shows voor Defensie werd ik gevraagd img_0424voor een heel bijzondere show. Het was zelfs het idee van een Duitse Generaal. Er werd een jubileum gevierd van de samenwerking van het Duits – Nederlands Leger. Dat werd groots gevierd in Duitsland.

Een internationaal gezelschap van 154 generaals en zelfs img_0429Koning Willem Alexander waren aanwezig.  De Duitse generaal zat zo naar het programma te kijken en zag aankomen dat het wel heel officieel werd. Briljant natuurlijk dat hij vond dat er een komische noot wel erg welkom was. Gelukkig belde ze mij. Of ik voor dit bonte gezelschap een maatwerkshow kon maken in de voertaal Engels. Aangezien ik altijd weer open sta voor bijzonder optredens heb ik me hier in gestort. Na een uitgebreid voorgesprek met de Duitse generaal heb ik een heerlijke comedy show neergezet, waarbij ik alle cultuur verschillen tot het uiterste kon uitspelen.img_0422

Vooral de handgeschreven referentie van de Generaal die de opdracht had gegeven gaf mij het gevoel dat ik hier ook weer het verschil heb gemaakt.  Moet ook eerlijk zeggen dat ik nog nooit 6 keer mijn paspoort heb moeten laten zien voordat ik op het podium kon….

img_0803

Comment Section

0 reacties op “Show voor Koning Willem Alexander

Plaats een reactie


*