Tom Sligting ONLINE 

Keynote Speaker & Comedian & Host

Tom is helemaal klaar voor de toekomst. Nu de events, waar hij al 26 jaar een graag geziene gast is, niet meer ‘live’ zijn, heeft hij in zijn huis een studio gebouwd met DRIE camera’s, visuals, films en diverse kleuren licht en professioneel geluid. 

Keynote Speech Welcome to Disruptionland

SPECIALE ACTIE:  Keynote Speech Welcome to Disruptionland IS NU OOK ALS ONLINE SPEECH te bekijken en vooral te beleven. 

To Englisch Site

Global Keynote speech

ONLINE Maatwerk Comedy

Met 25 jaar ervaring ben ik een van de meeste gevraagde comedians voor maatwerk shows, nu dus vanuit eigen studio!

WEBINAR Wrap up Comedy Show

Tom kijkt mee met een webinar, samen met de content die hij vooraf heeft gekregen maakt hij tijdens de webinar een hilarische afsluitende show die hij direct aan het einde opvoert. Daar wordt over nagepraat!!

Online Presentatie Training

Met als basis mijn boek De Sprekersbijbel heeft Tom een online cursus opgezet voor publiek spreken. 

De Sprekersbijbel

Wilt u alles weten over de perfecte presentatie, dan moet u echt de Sprekersbijbel lezen. 

De state of the art STUDIO

Tom is een van de weinige sprekers die in zijn eigen huis een professionele studio heeft,  Met drie camera’s, die hij zelf bediend tijdens zijn speech kan hij ook visuals, PowerPoints of films laten zien. Samen met het professionele geluid en licht staat jij garant voor een unieke online Show!

Een promo Vlog voor uw event?

De weken voor een evenement zijn net zo belangrijk als het evenement zelf. Uw publiek alvast in de juiste sfeer brengen? Dan kan ik een Vertical Vlog voor u maken. Uw event en mijn Keynote worden aangekondigd. Vertical Video is de communicatie hit die binnenkort niet meer weg te denken is. Meer dan 90 % is mobile en de schermen worden niet meer gedraaid. Kijk naar de voorbeelden.

Vertical Vlog, robots op het kinderdagverblijf

Vertical Vlog, een baas als robot

Vertical Vlog, levende dieren winnen uit een automaat.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden. Uiteraard wordt de Vertical Vlog geheel in uw huisstijl gemaakt met de boodschap die u wenst. 

Waarom kiezen voor Tom?

Ten eerste omdat hij een professionele studio heeft om een unieke life show neer te zetten. Voorzien van alle technische faciliteiten die hij zelf kan bedienen. Dit is echt UNIEK.

Ten tweede heeft hij 25 jaar ervaring met op maat geschreven shows, daarmee is hij de meest gevraagde comedian noemen op dit gebied. In totaal heeft hij meer dan 4500 shows gegeven waarvan bijna 1000 maatwerkshows. Humor is een krachtig wapen om publiek te raken. Met veel energie en interactie is dit de perfecte afsluiting van elk ONLINE event.

Keynote Speaker

Na staande ovaties in Singapore, Parijs en Antwerpen op grote congressen staat mijn Keynote garant om het verschil te maken op uw evenement. Speciaal voor de Nederlandse markt heb ik nu een mooi voorstel om ook bij u de boel wakker te schudden. Neem contact op voordat iemand anders het al gedaan heeft. 

Maatwerk Comedy Show

Er is geen andere comedian in Nederland met zo veel ervaring en shows achter zijn naam dan ik. Dat is niet om op te scheppen, dat is wel nodig om zeker te weten om ook up uw evenement het verschil te maken. De kracht van humor, de energie in de zaal en het terug laten komen van de content staan garant voor een perfecte afsluiting van elke conferentie. 

Wrap Up Comedy Show

Heeft u meerdere plenaire sprekers dan is het krachtig om af te sluiten met een Wrap Up show. Ik ben het gehele event aanwezig en luister naar alle sprekers. Samen met een uitgebreid voorgesprek en het nodige voorwerk kan ik aan het einde van de dag een maatwerk Wrap Up show schrijven waar de content van de dag in terug komt. Genoeg energie om iedereen nog lang na te laten genieten tijdens de borrel.

 

Dagvoorzitter

Ik zeg het meteen maar, ik ben een bijzondere dagvoorzitter, natuurlijk vol respect en kennis van het de content. Maar ik zeg ook waar het op staat. Als het moet ren ik de zaal in om een reactie op te halen. Natuurlijk met de grenzen die van tevoren zijn aangegeven, maar u weet zeker dat er geen saai moment is op de hele dag, dat mensen weten dat ze gehoord worden. Het gaat niet alleen om zenden maar om het gevoel van het publiek, daar organiseer je een evenement voor. Mijn meerwaarde is dus verbinding, reflectie, humor, relativeren en de juiste energie om iedereen betrokken te houden. 

Company Roast

Afgelopen jaren mocht ik mooie Roast shows verzorgen voor een aantal bedrijven. Als er een CEO vertrekt, als er een medewerker na 25 jaar met pensioen gaat of zelfs op een soort Emmy Award achtige avond waarbij veel prijzen werden uitgereikt in de vorm van een Roast. Dit gaat natuurlijk verder dan de maatwerk comedy, niet voor elke bedrijf geschikt. De cultuur moet zodanig zijn dat er geen verborgen agenda’s zijn. Dan weet je ook wel dat er een magische avond komt die niet meer snel vergeten zal worden. 

Over mij

Na mijn studie Commercieel Economie heb ik paar jaar als consultant gewerkt en toen het roer omgegooid. In mijn zoektocht ben ik regelmatig uit mijn comfortzone gestapt. Achteraf bekeken ben ik toen al Disruptive geweest. Toen ik voor de uitdaging stond om als een van de eerste comedians op te treden, nog voordat het Comedy Café of Toomler hun deuren hadden geopend, ben ik daar dan ook vol voor gegaan. De rest is geschiedenis. Door mijn achtergrond werd ik al snel gevraagd voor comedy shows voor het bedrijfsleven en overheid met de vraag of ik het een en ander kon aanpassen, gericht op de doelgroep. Zo begon ik in 1994 de eerste maatwerkshow van Nederland. Nu vijfentwintig jaar later ben ik de meest gevraagde spreker voor maatwerk op conferenties en evenementen. 

Ik ben een professioneel lid van de Professional Speakers Association Holland.

 

Testimonials

Tom weer een fantastische presentatie gegeven

Eduard Scheapman, Chief en Founder Tribes

Volledig Testimonial Eduard Schaepman

“Op zondag 26 november heeft Tom weer een fantastische presentatie gegeven te Blaricum. Dat was het derde jaar op rij voor Tribes. Daarvoor ook in gezet bij Regus en andere bedrijven.Bijzonder hoe hij met betrekkelijk weinig voorinformatie een zaal volledig in zijn zak kan steken en haarfijn aanvoelt hoe hij zijn publiek kan raken. Wat ik overigens al meer dan 22 jaar van hem gewend ben, aangezien ik Tom in een ver verleden bij Robeco al meerdere malen heb ingezet om de boel op scherp te krijgen. Telkens weet hij de juiste snaar te raken met humor, heldere inzichten en mooie metaforen. Een absolute meerwaarde in een sprekers line up..

“Tom had zich goed verdiept in Logius”

Yvonne van der Brugge, Direkteur Logius

Volledig Testimonial Yvonne van der Brugge

Yvonne van der Brugge, Directeur 

“Tom had zich goed verdiept in Logius, hij wist echt wat we doen en hoe we dat doen. Hij wist precies de vinger op de gevoelige snaar te leggen, maar kon hier als ‘ buitenstaander’ met een perfecte timing geweldige grappen over maken die bij iedereen aansloegen en ook besef creëerden. Een perfecte afsluiter van een geweldige comedy avond.”

“Met slechts een telefonisch voorgesprek een komische wrap-up op maat gesneden. Tom, dank je wel!!”

Joeri van Beek , Directeur OBS de Plantage

Volledig Testimonial Joeri van Beek

“Na Tom enige maanden geleden te hebben gezien op een congres voor schoolleiders was het niet meer dan logisch om hem te vragen voor de afsluiting van een studiedag van het openbaar basisonderwijs in Houten. Een studiedag succesvol afsluiten is belangrijk en met Tom hadden we een komische succesvolle afsluiting! Met slechts een telefonisch voorgesprek een komische wrap-up op maat gesneden. Tom, dank je wel!!”

Tom online vanuit eigen studio

> naar Whatsapp
1
Hallo, heb je een vraag? Stuur een appje.
UA-86476280-4