Presentatie Training

Spreker Comedian Tom Sligting

Met de Sprekersbijbel als basis

Na het uitkomen van mijn boek De Sprekersbijbel was het logisch dat ik ook presentatie traingingen ga geven. Geen saai verhaal, maar een dynamische training met veel humor en energie.  Of je nu een bijna pro bent of je ziet er nog steeds tegen op, er valt altijd wat te verbeteren. 

De in company training van Tom Sligting is voor elke groep. De buitendienst medewerkers, die al wat gewend zijn, maar zonder dat ze het weten wellicht altijd hetzelde doen als ze voor een groep staan. Ook voor de minder ‘outgoing’ personen die wellicht zelfs een hekel hebben aan presenteren valt er een wereld te winnen om te kijken hoe dat nu komt. 

Workshop

Uiteraard gaat iedereen hard aan de slag, het is niet alleen luisteren. Het is zoeken, proeven en uitproberen. Het kan voor vier personen tot wel 60 personen waarbij er in groepjes gewerkt wordt. 

.

De Sprekersbijbel

Het is geen must, maar zeker aan te raden dat alle kandidaten De Sprekersbijbel tot hun beschikking hebben. Alles wat er aan bod komt in de trainging staat hier in. 

Showcase

Het is altijd leuk in insirerend om af te sluiten met een showcase waarbij iedereen een korte presentatie moet geven en meteen alles wat er geleerd is in praktijk brengt. Zo blijft alles langer hangen en zorgt voor veel positieve energie. 

.

Contact maken

Is één van de belangrijkste taken van een spreker. Dat gaat altijd met energie, snelheid en kennis.

Ook als u contact met mij opneemt gaat het snel. U zult verrast zijn.

Contact via mail:

Whatsapp:

065 026 5 620

UA-86476280-4