<710111622500166>
Hallo, welkom op mijn site, heeft u een vraag..? mail mij...
Klik hier

Page content

Estival da Estrela

Estival da Estrela

img_5571Sinds 2010 organiseer ik samen met het Angel Team een unieke zomerweek op biodynamische boerderij Domínio Vale do Mondego in de Serra da Estrela Natuurpark in Portugal.

Het is een unieke week zomervakantie voor iedereen die een warm hart heeft voor mooi weer, theater, goed eten, muziek en gezelligheid.

Een bijzondere locatie voor zo´nimg_1104 15 voorstellingen en concerten, meer dan 20 workshops en kinder-activiteiten, natuurexpedities en geweldig eten met verse producten uit eigen moestuin.

Inmiddels zijn veel collega’s uit de theaterwereld als langs geweest om op het landgoed hun show te geven en vakantie te vieren. Zoals Guido img_0010Weijers, Silverster Zwanenveld, Hakim, Ellen Dikker, Nathalie Baartman, De Blonde Jongens en Tim, De meisjes met de wijsjes.

Een waar zomerfeest met beachbar en zomerbar, met rivierwater gevulde img_0894waterbassins en een dansstrand waar je tot laat onder de sterren kunt dansen. Unieke kleinschaligheid: met maximaal 150 gasten, van alle leeftijden. Alle artiesten vieren de gehele week het leven mee.

Verrassend theater en muziek op onverwachte locaties in de open lucht.

img_6513En alles inclusief: verblijf, eten én programma.

Elke ochtend kun je beginnen met yoga op het dakterras.

Vervolgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Je kunt daarna de ochtend meedoen aan één van de vele workshops op het gebied van theater, muziek, zang, comedy, beeldende kunst of natuur.

De lunch eet je aan lange tafels onder de vijgenboom. En daarna is het siësta, img_5893relaxen in een hangmat, zwemmen in rivierwater of lekker lezen.

Heb je zin, dan is er een 2e workshop aan het eind van de middag. En dan nadat het uitgebreide diner met wijn is geserveerd ga je naar één van de vele locaties voor een prachtig Fado-concert, of een fysieke theater-voorstelling van een jonge, talent-volle groep, of klassieke muziek, of een avond vol poëzie. Om deze geweldige dag af te sluiten dans je op de tunes van een DJ onder de sterrenpracht.

Meer informatie op www.estival.info

Zoals elders op de site vermeld heb ik meer dan 3000 shows op mijn naam staan, maar de meest bijzondere opkomst was toch wel mijn solo voorstelling in het open lucht theater van mijn eigen festival…

 

legendarisch is de Riverhike, traditioneel op de woensdag. Met bijna de hele ploeg, gaan we eerst 2,5 uur wandelen, dan komen we aan bij een Romijnse brug, na een lunch springen we daar de rivier de Mondego in en gaan we 4 tot 6 uur hiken tot de volgende brug. Waanzinnige ervaring.  Hier een oud filmpje, maar geeft wel gaaf beeld.

    Comment Section

    0 reacties op “Estival da Estrela

    Plaats een reactie


    *