<710111622500166>

Page content

article content

Meest veelbelovende voorstelling van het jaar….

  omslag2008Dat was een leuk bericht in de cabaret gids.  Nadat ik img_0062ging try-outen met mijn eerste avondvullende show Sligting Verlichting, kreeg ik de titel “meest veelbelovende voorstelling van het jaar”. Het was voor mij ook een bijzondere voorstelling. Mijn vader had vroeger een groothandel in verlichting… jawel: Sligting Verlichting..   Als klein jongetje wist ik dat ik de zaak ging overnemen.. Ondernemers college als middelbare school, daarna studie Commercieel Economie. Helaas door veranderde markt ok-versie-2omstandigheden moest mijn vader tijdens mijn studie de zaak saneren. Waardoor ik met wat omwegen, van eigen doorstart, consultant en marketing trainer terecht kwam bij Stand up Comedy. Er zijn DVD opnames gemaakt in het Meervaart theater, waar mijn vader en moeder ook bij waren. Dat was een bijzondere avond. Daar stond ik dan, als cabaretier, het verhaal te vertellen van mijn leven. Waar mijn vader eigenlijk de hoofdrol in speelde. De DVD’s zijn nog te koop.