Masterclass

Speakertraining

Zet u team nog voor de zomer op scherp met deze masterclass speakertraining. Nu met speciale actie: 20 gratis x het boek De Sprekersbijbel t.w.v. 590,00 €.

Meer boeken nodig? Vraag naar de speciale aanbieding. Uw personeel kan komende zomer het boek lezen, samen met de Masterclass zullen de presentaties naar een hoger niveau gaan, wat invloed heeft op de totale bedrijfsvoering.

Waar gaat de Masterclass over:

De ultieme zakelijke presentatie

Of het nu een informele meeting is op de afdeling, een pitch in een vergadering of een presentatie bij een event; Hoe zorg je ervoor dat je je publiek kan raken, kan inspireren en tot actie over laat gaan? Daar gaat de Masterclass Speakertraining over. Alle aspecten komen aan bod. Met 30 jaar ervaring en meer dan 5000 shows heeft Tom genoeg praktijkervaring om uw team op scherp te zetten.

In acht heldere stappen naar de ultieme presentatie

De masterclass is bij u op de zaak

”Nu

De masterclass is van 30 tot 60 minuten

Een energieke masterclass met veel humor, interactie en praktijkvoorbeelden.

Niet iedereen hoeft een professionele spreker te zijn, maar de presentatie moet wel professioneel zijn.

bij u op de zaak, wanneer het u uitkomt

Mijn aanpak

Als u de masterclass boekt spreken we meteen een online voorgesprek af, meestal een week voor de training. Daar nemen we door hoe groot de groep is, waar op gelet moet worden en kijken we waar het kan plaats vinden en welke randzaken als beamer daarvoor nodig zijn.

Dat wil zeggen dat u ook specifiek kan aangeven welke details voor uw team belangrijk zijn. Dit kunnen we meteen in de praktijk testen naar aanleiding van voorbeelden uit de zaal.

Zoals eerder vermeld krijgt u, als u in de maand juni boekt, er 20 exemplaren van De Sprekersbijbel bij, het boek wat Tom na 25 jaar ervaring geschreven heeft. Is het team groter en wilt u voor iedereen een mooie blijvende herinnering, vraag dan naar de speciale actie.

Als u de training nog voor 20 juli 2023 houdt, dan kan elke deelnemer het boek van de zomer lezen. Dan zijn ze er in augustus helemaal klaar voor.

Masterclass Speakertraining

Niet iedereen hoeft een professionele spreker te zijn, maar de presentatie moet wel professioneel zijn.

UA-86476280-4