<710111622500166>

Page content

article content

De Langspeelplaat van Tom.. de allerbeste!!

Oo_mg_5601it zag ik in Amsterdam een Amerikaanse toerist over straat lopen met een LP van Tom Jones…  en ik dacht.. in dit schitterende digitale tijdperk.. Wat een mooi document is dat eigenlijk, een langspeelplaat. Zo besloot ik er ook een te maken. Live opgenomen in het Comedy Cafe Amsterdam, wat toen nog aan het Max Euweplein lag. Het is een opname geworden van een headline show, zoals ik er veel heb gegeven in deze top club. Er was nog maar 1 fabriek in Haarlem die LP’s kon maken. Een doorstart van het oude personeel van Sony Record’s. Ze waren meteen enthousiast. Sterker, de geluidsman die alles bewerkt heeft voor de persing, heeft ook de LP’s van Toon Hermans gedaan…

In 2007 is deze LP uitgeroepen tot beste Stand up Comedy Langspeelplaat van afgelopen 15 jaar…  Aangezien er afgelopen 9 jaar geen enkele comedy LP is bijgekomen, mag ik zeggen dat ik de beste Comedy LP van afgelopen 24 jaar heb gemaakt. Dat is toch iets om trots op te zijn.

Toen dacht ik echt…  de cirkel is weer rond.  Voor de liefhebbers is hij nog steeds te koop.

Stuur een mailtje voor informatie.

_mg_5597_2