Keynote

Spreker Comedian Tom Sligting

Communiceren is een goed verhaal vertellen

Een organisatie staat of valt met informatie overdracht. Veelal gebeurd dat persoonlijk. Tijdens een vergadering, een afdelings meeting of een personeels bijeenkomst. Als je daar nou eens je publiek kan raken, in beweging kan brengen. Dat is zoveel meer waard dan content die zaal in duwen.  Met de energieke keynote van mij, weet u dat ook uw medewerkers straks het verschil gaan maken.

Eerste twee minuten

Hoe komt het dat een cabaretier of comedian in twee minuten een zaal in zijn zak kan steken en daarna alles mag vertellen? Dat leer je onder andere in de keynote van mij.
.

Vergeet nooit je doel

Makkelijk praten voor een groep is iets anders dan een ultieme presentatie geven. Wat gaat je publiek doen, onthouden of kopen? Focus altijd op je doel.
.

Rondvraag...?

Natuurlijk, de rondvraag is essentieel. Zo ook interactie. Toch moet je als spreker altijd de controle houden en zelf sterk afsluiten. Dat zijn leerzame punten uit de keynote.
.

Energie

Humor is een krachtig wapen om een event af te sluiten.  Deze keynote is dan ook geen saai verhaal. Het gaat over verbinden, contact maken en een duidelijk doel hebben. Vijfentwintig jaar kennis en ervaring wil ik graag delen. Leer theatraal presenteren.  Uiteindelijk vertelt iedereen een verhaal. Ervaar de Key-note van mij en maak het verschil.

Geschikt voor elk event

Een netwerkmeeting? productpresentatie? of een evenement om het verandering proces toe te lichten? De keynote van mij past daar precies bij. Het gaat immers altijd om het zo effectief mogelijk overbrengen van de informatie. Gezien de ervaring van maatwerkshows kan ik de Key-note ook exact aan laten sluiten op het thema van uw event.

Contact:

Mijn Keynote Theatraal presenteren met humor is exclusief te boeken bij de Speakers Academy.

Stuur een mail voor informatie direct naar uw contactpersoon : Jesse Sluimer

12 + 14 =

Key -note theatraal presenteren van Tom Sligting

Energie, humor en content

Een ijzersterke verhaal

UA-86476280-4