Keynote

Spreker Comedian Tom Sligting

Keynote  Speaker

Tom Sligting

Twee high energy Keynote’s

De ultieme presentatie

Het is logisch dat ik, nadat mijn boek De Sprekersbijbel uitkwam, wordt gevraagd om een Keynote te verzorten over wat er allemaal bij komt kijken om een goede presentatie neer te zetten. Naar aanleiding van inspirerende illustraties weet ik een zaal te boeien en te entertainen.  Uiteraard is het mogelijk dat u gasten na de Keynote een boek mee naar huis kunnen nemen.

Welkom bij Disruptionland

Hoe kan je je voorbereiden op Distuptive Innovation. Deze Keynote is een absolute eye-opener en pas bij elk event. Met veel energie, interactie, content en natuurlijk entertainmen. Ideaal als opener, na de lunch of om mee af te sluiten. Veel managers worstelen met keuzes, wat moet je doen om de concurrentie voor te blijven?  Laat je inspireren door deze Keynote ‘Welkom bij Disruptionland’

Energie

Humor is een krachtig wapen om een event af te sluiten. 

Deze keynote’s van Tom zijn dan ook geen saai verhaal. Het gaat over verbinden, contact maken en een duidelijk doel hebben. Over creatief zijn en samenwerken.

De Keynote’s van Tom zijn perfect om een evenement te openen en iedereen meteen vol energie de dag in te laten gaan. Na de lunch om de dip om te zetten in ‘ik heb zin in de middag’ of om mee af te sluiten. Zodat al uw gasten met een brede glimlach en genoeg content de borrel in gaan. 

Geschikt voor elk event

Een netwerkmeeting? productpresentatie? of een evenement om het verandering proces toe te lichten? De keynote’s van mij passen daar precies bij.  Gezien de ervaring van maatwerkshows kan ik de Key-note ook exact aan laten sluiten op het thema van uw event.

Contact:

Mijn Keynote Theatraal presenteren met humor is exclusief te boeken bij de Speakers Academy.

Stuur een mail voor informatie direct naar uw contactpersoon : Jesse Sluimer

12 + 6 =

Key -note theatraal presenteren van Tom Sligting

Energie, humor en content

Een ijzersterke verhaal

UA-86476280-4