<710111622500166>

Page content

article content

En toen naar… Afghanistan

Er zijn veel bijzondere plekken waar ik gespeeld heb in mijn carrière. Maar er zijn altijd weer de kersen op de taart zeg maar. Zo kreeg ik een belletje of ik samen met de Generaal van het Nederlandse leger in een prive vliegtuig naar Afhanistan wilde vliegen voor een comedy show voor onze jongens en meisjes van het F16 squadron. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. De reis was natuurlijk al een belevenis. Eenmaal aangekomen, temperaturen van 63 graden img_5465in de schaduw..    Hoewel ik zelf niet echt een militaire geschiedenis heb, kreeg ik wel heel veel respect wat zij daar doen. Onder extreme omstandigheden als team samen werken. De show viel net in de tijd dat het Nederlands Elftal het wonderbaarlijk goed deed in het EK, iets wat daar niet onopgemerkt bleef.

Na een wedstrijd, die we gelukkig wonnen mocht ik mijn maatwerk show geven, nadat ik twee dagen op deimg_5526 basis alles gezien had. Het werd een heerlijke show, maar ook weer bijzonder, omdat ik daarna huilende mannen voor me kreeg, die me bedankten… dat ze daar al 9 maanden dienst deden en dat is 24 uur per dag scherp.  Ze vertelde mij dat ze bij mijn show even helemaal img_5539weg waren met hun gedachten, omdat ze zo hard gelachen hadden. Dat zijn toch de mooiste complimenten die je kan krijgen na een show. De volgende dag, was het voor hun weer ‘business as usual..’  Voor mij stond mijn prive jet weer klaar waar ik genoot van een lekker flesje Chablis in mijn leren fauteuil. Dat was best wel bijzonder….

Zie hier een kort fragment van avontuur en begin show.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=LrEnTaXBp3Q[/embedyt]

Comment Section

0 reacties op “En toen naar… Afghanistan

Plaats een reactie


*