Filmpjes

van spreker / comedian Tom Sligting

Maatwerk Comedyshow Holocratie...

Hier een filmpje met fragmenten uit een maatwerk comedy show voor een IT bedrijf dat sinds een jaar een Holocratie als bedrijfs structuur heeft. Dus geen bazen en functies, maar iedereen gelijk en een rol. Hier is goed duidelijd dat maatwerk comedy samen met interactie een krachtige combinatie is om het verschil te maken op een evenement. 

Heckle van een robot

Het gebeurt steeds vaker dat ik met een robot op het podium sta. Die zich zelfs met de show gaan bemoeien. Het zal volgens mij toch nog wel enige tijd duren voordat ze het helemaal overnemen…

UWV landelijke congres dag

In een schitterende locatie in Utrecht, kan het toch nog mis gaan. Als het publiek te kritisch wordt. Daar moet ik natuurlijk iets van zeggen. Dat is de kracht van een wrap up show. Alles wat er gebeurd kan terug komen in de show.

Show voor Schoolleiders

Op een groot landelijk congres met veel prominenten waaronder Mark Rutte, mocht ik een wrap up verzorgen na een hele dag met inspirerende sprekers. Deze speech was de winnaar van de competitie beste speech van Nederland 2016.

Software implementatie basisschool

Voor een grote basis school in Houten mocht ik een maatewerk show verzorgen nadat zij een compleet nieuw software systeem hadden gekregen. Het werd een show met veel energie en voor de docenten en er werd volop gelachen en gerelativeerd.

Comedy show op locatie

Voordeel van stand up comedy is; je zet een laag podium neer, lampje erop, microfoon en klaar. Zo reis ik het hele land door om hilarische shows te verzorgen. Hier een zaal in Haaksbergen.

TV registratie

Ik heg in verschillende comedy gezelschappen gezeten. Daarmee speelde we in de grote theaters van Nederland.  Hier een opname gemaakt in het fraaie Diligentia Theater in Den Haag.

Comedy Café

Als eerste speler van het Comedy Cafe heb ik daar talloze shows gespeeld. Het liefst ga ik op en meteen improviseren. Zoals hier, nadat ik net de hele middag Olympische Spelen had gekeken.

McDonalds commercial

Ik heb in verschillende commercials een hoofdrol gespeeld. Hier speelde ik de buschauffeur. Van McDonals had ik nog persoonlijk een prijs gekregen omdat deze zo goed was aangeslagen.

Commercial Holland Casino

Samen met een Engelse toneelspeler mocht ik de hoofdrol spelen in deze gave commercial. In een vol Leidse Schouwburg met 400 figuranten.

Estival

Sinds 2009 organiseer ik samen met mijn zus het Estival in Portugal. Een week lang genieten op een groot landgoed, met elke avonde locatie theater, Dj’s, goed eten en dansen onder de sterren.

Hier de opening van mijn show die ik speelde, dat doe je maar één keer.

www.estival.info

Afghanistan

Eén van mijn meest bijzonderen show’s. Met een privé jet naar Afghanistan vliegen om op te treden voor het F-16 Squadron.

Waanzinnige ervaring en eervol.

improf Comedy Cafe

Zo begin ik graag een show, praten met het publeik en kijken wat er gaat gebeuren.

Commercial Klaverblad Verzekeringen

De irritantie verkoper, dat is leuk om te spelen. Mooi detail is dat het jasje echt van mij is. Die had ik vroeger aangehad toen ik een irritante verkoper was.

Comedy Factory

De comedy  hit van die tijd. Met natuurlijk Jorgen Raymann, fantastisch om tussen giganten uit het buitenland te mogen staan als jonge comedian.

Raymann is Laat

Als één van de allereerste comedians mocht ik opdraven in het TV programma Raymann is Laat. Altijd in een volgepakt theater in Rotterdam.
UA-86476280-4