<710111622500166>

Page content

article content

Complimenten van Mark Rutte…

Vaak heb ik het voorrecht om op de mooiste of grootste events op te treden.  Zo mocht ik een wrap up show verzorgen tijdens een congres met 500 schoolhoofden van middelbare scholen.  Vele top sprekers stonden op het podium, zoals Mark Rutte, Sander Dekker, Erben Wennemars, _g8a6446Gerard Kempkes en Daniel Roper (CEO Bol.com)  Vanaf 9 uur in de ochtend was ik aanwezig om alles gade te slaan en aan te horen. Tijdens de dag, met dus speeches, tafelsessies en workshops heb ik mijn comedy show geschreven.

Dan is het wel erg gaaf om daarna te horen dat iedereen er van genoten heeft en dat zelfs Mark Rutte, toch ook een ervaren spreker (….) je zegt dat hij ontzettend veel ontzag heeft van wat ik gedaan heb.  Daar doe je het dan toch ook weer voor….

 

Comment Section

0 reacties op “Complimenten van Mark Rutte…

Plaats een reactie


*