BizzBieb

De BizzBieb is een kant en klare MINI Bibliotheek voor de zakelijke markt. 

Lezen is nog nooit zo makkelijk geweest. Iedereen heeft nog wel interessante leerzame boeken in de kast, die beter door iedereen op de afdeling gelezen kunnen worden. Dat is pas kennis delen!

En moet u binnenkort een presentatie geven, een groep toespreken? Pak dan De Sprekersbijbel mee. Het ultieme boek voor de zakelijke presentatie. Als u de BizzBieb bestelt zitten er standaard VIJF exemplaren bij van De Sprekersbijbel zodat nooit iemand mis kan grijpen.

 

BizzBieb op de EventSummit

Een idee van Tom Sligting

Tom is van beroep spreker en comedian en verzorgt al meer dan 28 jaar maatwerk comedy shows en speeches voor het bedrijfsleven en voor de overheid.

Hij is ook de auteur van het boek De Sprekersbijbel, het ultieme boek voor de zakelijke presentatie. Omdat dit boek vaak op afdelingen aan elkaar wordt doorgegeven kwam Tom op het idee van de Mini Bibliotheek voor de zakelijke markt. De BizzBieb. Zo wordt het makkelijk en leuk om kennis te delen. 

Eenvoudig en effectief

Het is een eenvoudige houten kast van grenenhout, in zakelijk zwart. Het is geen luxe afwerking met lakverf, maar mooi genoeg om in elke ruimte te staan. De kast wordt compleet gemonteerd geleverd, dus uit de doos halen, Foam bord er op plakken (is al voorbereid met dubbelzijdige tape) neerzetten en klaar. Bij elke BizzBieb zitten vijf exemplaren van De Sprekersbijbel, maar als de kast eenmaal staat zal hij snel gevuld worden door uw medewerkers.

Meest gestelde vragen:

Hoe wordt de BizzBieb geleverd?

De kast wordt compleet gemonteerd geleverd. U heeft natuurlijk geen tijd en zin om dat te doen. De BizzBieb komt in een doos, uitpakken en neerzetten. Het enige wat u moet doen is het Foam bord erop plaatsen; hiervoor is al dubbelzijdige tape aangebracht, dus dat is volgens de eenvoudige instructie het bord erop plakken en klaar.

Krijg ik een factuur?

Uiteraard krijgt u een factuur, deze wordt later per mail toegestuurd.

Waarom vijf boeken van De Sprekersbijbel

De schrijver van De Sprekersbijbel, Tom Sligting, is ook de bedenker van de BizzBieb. Het is zijn missie dat iedereen geniet van een zakelijke presentatie. Met dit in het achterhoofd bedacht hij deze zakelijke mini bieb, met als groot voordeel dat er ook andere zakelijke boeken worden gedeeld. Om niet mis te grijpen als iemand anders De Sprekersbijbel al heeft meegenomen zitten er dus vijf boeken standaard in de BizzBieb.

Kan ik ook een BizzBieb bestellen met 1 exemplaar van De Sprekersbijbel?

Dat is een beetje als een slagroomtaart zonder slagroom bestellen. Het concept van de BizzBieb is iedereen laagdrempelig te laten lezen, met de nadruk op De Sprekersbijbel, omdat dan ook het niveau omhooggaat. Kort gezegd kan de BizzBieb met 1 exemplaar geleverd worden, maar dat scheelt maar 25,00 € in de aanschafprijs, dus dan wordt het 170,00 €. Mocht u dat toch willen, stuur dan een mail naar info@bizzbieb.nl met uw verzoek.

Wat is de kwaliteit van de Kast?

Het is een vol grenenhouten kast die zwart gemaakt is. Hout is een natuurproduct, hier en daar zie je de knoesten erdoorheen. We hebben gekozen voor zwart omdat dat in veel zakelijke interieurs goed te plaatsen is. Dat wil ook zeggen, het is geen lak kast die je kan oppoetsen, het is zwartgemaakt hout, dus hou daar rekening mee. Uiteraard zijn het wel nieuwe kasten.  Ook in verband met het milieu zijn de kasten niet door en door met zwarte verf geverfd. TIP: mocht er een krasje op zitten, eenvoudig weg te werken met een zwarte stift.

Wat is de levertijd?

Normaal is de levertijd is twee tot zes werkdagen. Aangezien de BizzBieb op de EventSummit staat is de levertijd iets langer. Ongeveer 10 dagen. 

Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden na uw bestelling. Als de BizzBieb verstuurd is dan krijgt u daar ook melding van zodat de eerste meegebrachte boeken meteen erin gezet kunnen worden. Het kan zijn door externe omstandigheden dat dit iets langer duurt, ook dan wordt u op de hoogte gehouden.

Bent u op zoek naar een comedyshow of een energieke Speech?

Kijkt u dan verder op deze site. Tom is al meer dan 28 jaar de specialist op dit gebied. 

UA-86476280-4