Wrap-up Show

Spreker Comedian Tom Sligting

Mijn specialiteit

met 25 jaar ervaring

Hoor alles aan

Bij een wrap up kom ik als eerste binnen en sta ik als laatste op het podium. Alles wat er die dag gezegd wordt kan worden meegenomen in de show. .
.

Maatwerk als raamwerk

Tijdens een telefonisch of persoonlijk voorgesprek schrijf ik een basis show waar ik de concepten van de dag aan toevoeg.
.

Hilarisch met een boodschap

Als ‘buitenstaander’ kan ik altijd meer zeggen dat iemand van uw eigen organisatie. Ik zet de zaken dan ook altijd op scherp, maar u geeft van te voren de grenzen aan.
.

Is een wrap up show wat voor u?

Daar komt u snel genoeg achter als u contact opneemt met mij. Dan kunnen we doorspreken waar u precies naar op zoek bent.

Specialist

De content van de dag terug laten komen in de show en dat iedereen met een lach de borrel in gaat.  Daar gaat het om. Dat is wat mensen onthouden. Dat is mijn toegevoegde waarde. Neem u contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact via mail:

Whatsapp:

065 026 5 620

“Op zondag 26 november heeft Tom weer een fantastische presentatie gegeven te Blaricum. Dat was het derde jaar op rij voor Tribes. Daarvoor ook in gezet bij Regus en andere bedrijven.Bijzonder hoe hij met betrekkelijk weinig voorinformatie een zaal volledig in zijn zak kan steken en haarfijn aanvoelt hoe hij zijn publiek kan raken. Wat ik overigens al meer dan 22 jaar van hem gewend ben, aangezien ik Tom in een ver verleden bij Robeco al meerdere malen heb ingezet om de boel op scherp te krijgen. Telkens weet hij de juiste snaar te raken met humor, heldere inzichten en mooie metaforen. Een absolute meerwaarde in een sprekers line up.”

Eduard Scheapman
Chief en Founder Tribes

“Tom had zich goed verdiept in Logius, hij wist echt wat we doen en hoe we dat doen. Hij wist precies de vinger op de gevoelige snaar te leggen, maar kon hier als ‘ buitenstaander’ met een perfecte timing geweldige grappen over maken die bij iedereen aansloegen en ook besef creëerden. Een perfecte afsluiter van een geweldige comedy avond.”

Yvonne van der Brugge

Direkteur Logius 

“Na Tom enige maanden geleden te hebben gezien op een congres voor schoolleiders was het niet meer dan logisch om hem te vragen voor de afsluiting van een studiedag van het openbaar basisonderwijs in Houten. Een studiedag succesvol afsluiten is belangrijk en met Tom hadden we een komische succesvolle afsluiting! Met slechts een telefonisch voorgesprek een komische wrap-up op maat gesneden. Tom, dank je wel!!”

Joeri van Beek

directeur OBS de Plantage

Energie, humor en content

Een ijzersterke combinatie

UA-86476280-4